Guko

Guko

Tegyük fel, hogy a félelem a fejedben van

2018. december 31. - Guko

Az első lépés az egészséges emberek találkozása az új emberek találkozásával. Néhányan úgy látják, hogy új emberek találkoznak ijesztő eseményként. Aggódunk, hogy jó benyomást keltünk, hogy a másik személy szeret minket, hogyan tartsuk meg a beszélgetést, és így tovább. Minél többet gondolunk róla, úgy tűnik, hogy a félelmetesebb. Ez a kezdeti félelem mentális félelemgé alakul, ami saját életet vesz fel, és tudatlanul megakadályozza, hogy új barátokat alkossunk. Másokkal szembeni félelem valójában a félelem eredménye.

Valójában mindezek a félelmek csak a fejünkben vannak. Ha úgy gondolja, hogy az emberek 99% -a túl elfoglalt, hogy aggódik ezekről a dolgokról, hogy figyeljenek rád. Bár aggódik a benyomása miatt, aggódnak a benyomásuk miatt. Az igazat meg kell mondani, hogy éppen olyan félek, mint te. A fennmaradó 1% azok, akik felismerik, hogy a kapcsolat éppen az erősebb értékeken alapul, mint a konkrét szavak vagy az egy találkozás során mondott / tett dolgok. Az emberek gyakran találkozunk a fórumok, honlapok, blogok, illetve a játékokat. Számos fórum profilok néz ki, mint ezt. Még ha vannak olyanok is, akik megítélik Önt, amit csinálsz / mondasz, ezek az emberek szeretnél lenni barátokkal? Azt hiszem, nem.

Kezdje a kiseket az ismerősökkel

Ha még soha nem szocializálódott, úgy tűnik, megfélemlítőnek tűnik egy csomó új ember találkozója. Ha igen, először kezdje el a kis méretet. Csökkentse a feladat nehézségét azzal, hogy megkezdi a belső baráti körét, azaz azokat, akiket jobban ismernek. Ennek néhány módja:

Érje el ismerőseit. Van egy hi-bye típusú barátod a korábbi években? Vagy idővel elveszett barátok? Dobj egy barátságos SMS-t és mondd hi. Kérjen egy találkozót, amikor ingyenes. Nézze meg, hogy vannak-e újrakapcsolódási lehetőségek.
Nézze meg, hogy vannak-e olyan klipek, amelyekhez csatlakozhat. A klipek baráti társaságok. Az ötlet nem törődik be a klikkbe, hanem az új barátok köré való gyakorlásra. A klikkekkel a meglévő tagok valószínűleg vezető szerepet töltenek be a beszélgetésekben, így csak a megfigyelői szerepet tölthetik be és figyelhetik meg a dinamikát más emberek között.
Ismerkedjen meg barátaival. Csatlakozhat hozzájuk a kirándulásaikba, vagy csak kérje meg a barátját, hogy mutassa meg nekik. Ha elégedett a barátaival, akkor jó eséllyel leszel elégedett a barátaikkal is.
Fogadja meg a meghívókat. Barátaim vannak, akik ritkán mennek ki. Amikor megkérdezték, elutasítják a meghívók többségét, mert inkább otthon maradnak. Ennek eredményeképpen társadalmi körük korlátozott. Ha több barátot szeretne, ki kell lépnie a kényelmi zónából, és gyakrabban ki kell mennie. Ha otthon maradsz, nem tehetsz több barátot a valós életben!

A bejegyzés trackback címe:

https://guko.blog.hu/api/trackback/id/tr5714525308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása