Guko

Guko

Szerezd meg magad

2018. december 31. - Guko

Amint megismerkedsz többet a barátaid belső körével, a következő lépés az, hogy kiterjedjen azokra, akiket nem ismer.

Folytatás

Előző

  • Csatlakozz a találkozási csoportokhoz. A Meetup.com egy nagyszerű közösségi hálózat. Számos érdekcsoport van, mint például a vállalkozók csoportja, a törekvő szerzők, vegetáriánusok, társasjáték szerelmesei, kerékpáros rajongók stb. A találkozók általában havonta, a csoporttól függően. Nagyszerű módja annak, hogy gyorsan találkozzunk sok új emberrel.
  • Részvétel a workshopokon / tanfolyamokon. Ezek olyan központi utak, amelyek hasonló gondolkodású embereket gyűjtenek össze. Tavaly egy személyes fejlesztő műhelybe mentem, és sok nagy emberrel találkoztam, akik közül néhányan jó barátok lettem.
  • Önkéntes. Nagyszerű módja annak, hogy megöljünk 2 madarat egy kővel - nemcsak a kedvesség és a melegség elterjedését, hanem az együttérző embereket is találkozol.
  • Bulikra jár. Olyan felek, mint a születésnapi ünnepek, karácsonyi / újévi / ünnepi rendezvények, háziasszonyok, funkciók / rendezvények stb. Jó módja annak, hogy több emberrel találkozzunk.
    Látogasson el bárokba és klubokba. Sokan meglátogatják őket, hogy több barátot találjanak, de nem ajánlom őket, mivel az itt létrehozott barátok valószínűleg inkább hi-bye barátok, mint a # 2 vagy a # 3 típusú barátok. Jó, ha csak párszor látogatsz meg, és látod, hogy miként vannak magadnak, mielőtt megítéled.
    Online közösségek. Az internet nagyszerű módja az új emberek megismerésének.
  • Néhány legjobb barátságom online volt. 10 évvel ezelőtt találkoztam az egyik legjobb barátommal, K-vel egy IRC-csatornáról. Legalább 2 további jó barátom van, akikről online is tudtam. Azóta számos alkalommal találkoztunk és nagyszerű barátok lettünk. Még ma is számos nagy barátságom van az emberekkel, akikkel soha nem találkoztam (más személyes fejlődés bloggerek és olvasóim).
  • Csak azért, mert nem találkoztunk (még), nem jelenti azt, hogy nem lehetünk jó barátok. Manapság az online fórumok az egyik központi hely, ahol a közösségek összegyűlnek. Nézze meg az online fórumok érdeklődési témáit. Konstruktívan vegyenek részt, és hozzáadnak értéket a vitához. Hamarosan jobban megismeri az embereket. �

Vegyük az első lépést

Ha valaki ott van a körülötted lévő emberekkel, valakinek meg kell tennie az első lépést. Ha a másik fél nem kezdeményez beszélgetést, tegye meg az első lépést, hogy üdvözölje. Ismerkedjen meg egy kicsit jobban! Ossza meg valamit magáról, és adjon lehetőséget a másik félnek, hogy ossza meg róla. Valami egyszerű, mintha megkérdezné, hogyan van a nap, vagy amit ma tettek / az elmúlt héten nagyszerű beszélgetésindító. Ha a jég megtört, könnyebb lesz csatlakozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://guko.blog.hu/api/trackback/id/tr9314525320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása